P
Proteagle
Guest
Arkadaşlar önceden 2 veya 3 faz ödeme alanlar sosyal yardım bilgilerini kontrol etsin 1100 TL yatmış
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Bende aldım fakat bana yatmamıs ptt baktımArkadaşlar önceden 2 veya 3 faz ödeme alanlar sosyal yardım bilgilerini kontrol etsin 1100 TL yatmış
pro sen aldın galıba hemen papara atıyomArkadaşlar önceden 2 veya 3 faz ödeme alanlar sosyal yardım bilgilerini kontrol etsin 1100 TL yatmış
Abi yok alsam roll yapardim direkpro sen aldın galıba hemen papara atıyom
Ödemeler yatmadı daha sen linke tıkla orda ne yazdığını şöyle yatacakmi yatmiycakmi soyleyeyimBende aldım fakat bana yatmamıs ptt baktım![]()
Aynn reisArkadaşlar konuyu bi abiye danıştım sosyal hizmetlerde çalışan eğer edevlette sosyal hizmetler bölümünde Kapsam Dışına Çıktı Yazıyorsa ayın 10 na kadar yatacakmışş
Bı dkkaLink varmi
Eğer kapsam dışına çıktı 30/04/2021 yazıyorsa para yaticak
Cimer direk ilgilenir abi ilgili birime yonlendirNeye göre belirlerler şaşarım, 3 tür başvuru yapıyorum tık yok, yazdım cimer e
1 yıldır boleEğer kapsam dışına çıktı 30/04/2021 yazıyorsa para yaticak
Malesef reis senin yok1 yıldır bole
Bende çok uğraştım bana da ilk zamanlar çıkmadı 1 faz 2 faz direk sosyal hizmetlere gittim genç bi çocuk vardı bana akıl verdi ailende maaş alan var çıkmaz dedi adresini değiştir üzerinde hiç bişey olmasın iki gün sonra gel dedi adresimi değiştirdim iki gün sonra gittim 10 gün sonra hesabına bin TL yattı1 yıldır bole
Bende çok uğraştım bana da ilk zamanlar çıkmadı 1 faz 2 faz direk sosyal hizmetlere gittim genç bi çocuk vardı bana akıl verdi ailende maaş alan var çıkmaz dedi adresini değiştir üzerinde hiç bişey olmasın iki gün sonra gel dedi adresimi değiştirdim iki gün sonra gittim 10 gün sonra hesabına bin TL yattıNeye göre belirlerler şaşarım, 3 tür başvuru yapıyorum tık yok, yazdım cimer e